Break the look with sneakers

Still dreaming

Har stadig ikke modtaget min grønne pelsjakke jeg bestilte fra eBay, og er ved at blive en smule utålmodig.. Overvejer derfor stadig at investere i denne fra Saks Potts, men prisen gør mig en smule usikker på om jeg nu skal..
Var inde at prøve den i Mads Nørgaard på Strøget her forleden, så jeg lige kunne se hvordan den sad osv. Ingen tvivl om at den var virkelig smuk i virkeligheden, hvilket fik mig til at tænke, om jeg egentlig bare skulle lukke øjnene og køre kortet igennem.. Gjorde jeg dog ikke. Tænker derfor at give den anden jakke en chance og se om den ikke skulle dukke op, inden for den næste uges tid, ellers bliver det nok lidt dyrere end jeg egentlig havde besluttet mig for.
I kan læse mit tidligere indlæg om jakken fra eBay lige – her
10802498_757673410953890_1362847450_n-1
/Saks Potts/

4 kommentarer

  • Kia

    Den er så lækker! Noget helt andet: HVOR er din halterneck fra? Jeg har ledt som en sindssyg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Petersen

    Hejsa ja den er så lækker, men noget helt andet hvor er dine bukser fra??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Break the look with sneakers