bikerstyle on budget

Take a look

 

Som i sikkert har læst i et af mine tidligere indlæg, fik jeg taget billeder til bladet Ugly Fat Magazine. Disse super fine billeder blev taget af Anja Ekstrøm, som er en virkelig dygtig fotograf. Jeg ved at hun ville blive glad, hvis i gad at tage et kig på hendes blog, Instagram eller Facebook side.

Translation:
As you probably already know, I got some photos taken for the Magazine ´Ugly Fat Magazine´The lovely pictures was taken by Anja Ekstrøm, which is an extremely talented photographer. I know she would be really happy, if you could take a look at her blog, Instagram or Facebook page.
10808740_1578348295720287_102027722_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bikerstyle on budget