Ouch!

Lung infection…

10963842_780072938747991_2007658540_n
I går morges var jeg endelig nede hos lægen for at få afklaret hvad der var i vejen, og fik så at vide at det er en lungebetændelse der sidder nede på min ene lunge.. øvøv, havde lige håbet det ikke var noget specielt.. Så nu skal jeg i gang med en penicillin kur og forhåbentlig er lungebetændelsen snart væk igen.
Selvom jeg er syg, skal en lungebetændelse da ikke stoppe mig for at gå lidt ud på en fredag. Efter skole tog jeg et smut til København med Ofelia, for at finde nogle kostumer til fastelavnsfest på gymnasiet, men de havde selvfølgelig ikke lige det vi ledte efter… Efter flere timers kig på kostumer, tog vi en lille kaf´ og kage på Café Norden. Må bekende at jeg faktisk aldrig har været på den café før, men hold da op hvor er der fint! Derfor kunne jeg ikke lige lade være med at tage et lille billede af den fine anretning.. hehe.

Translation:
Yesterday I went to see the doctor to clarify what’s wrong with my throat, and she found out that I had a lung infection (pneumonia).. I just hoped that it wasn’t anything special.. So now I’m on a penicillin cure and hopefully it’ll get better soon!
Even though I’m sick it shouldn’t stop me from getting out on a friday. After school I went to Copenhagen with Ofelia, to look at some costumes for a party at the school, but ofc they didn’t had the ones we were looking for.. After several hours of searching for the perfect costumes, we went to Café Norden to get a coffee and a little piece of cake. Must admit I’ve never been there before, but aww it’s so cute! Therefore I couldn’t resist to take a little picture of the nice arrangement.. hihi.
11007901_882764018453534_211674723_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ouch!