And now I'm dreaming again...

Happy easter holidays

Så blev det sku endelig påskeferie!! Har godt nok set meget frem til denne her ferie! Tror dog bare jeg vil blive hjemme og slappe af i aften, da jeg godt nok er helt død efter vores idrætstimer i dag… Vi skulle lave cirkeltræning, hvor man træner 2 minutter med én ting og herefter videre til den næste. Det lyder nok ikke af så meget, men kan love for at det er hårdt + man bliver nu en smule øm.. Nu mangler jeg så bare at lave en matematik aflevering færdig :((( – og så kan jeg officielt kalde det for ferie.
I må have en rigtig dejlig påskeferie!!
– kys fra kat

Translation:
Finally it’s the easter holidays!! I’ve really been looking forward to this vacation! Though I think I’m just gonna stay in and relax tonight, as I’m pretty exhausted after our athletics class today… Now I just have to finish one last math assignment :((( – and then I can finally call it vacation.
Wish you all a happy easter holiday!!
– kisses from kat
11032977_361074394079882_1775032787_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And now I'm dreaming again...