Time to get fit

Paris oh Paris

En lille drømmetænkning: Åhh hvor ville jeg dog ønske at jeg havde en lille sød lejlighed i hjertet af Paris! At kunne sidde på ens fine balkon og drikke morgen kaffen med en crossaint i den anden hånd, mens udsigten er sigtet lige hen i mod Eiffeltårnet.
At dekorere ens lejlighed i en sofistikeret & parisisk stemning, med massere af smukke blomster i de fineste vaser. I soveværelset skulle der så være en stor kingsize bed med hvide lagner og en masse puder. Badeværelset skal indeholde et lækkert og elegant badekar, hvor man lige kan tage et karbad med stearinlys når man kommer hjem fra arbejdet på Vogue Magazine. Oh I wish! <333

A little dream thinking: Ohh how I wish that I had a cute little apartment in the heart of Paris! To sit at your lovely balcony and drink your morning coffee, with a croissant in the other hand, and with a view faced to the Eiffel tower. To decorate your apartment in a sophisticated and Parisian vibe, with lots of beautiful flowers in the most elegant vases. The bedroom should contain a huge kingsize bed with white sheets and lots of pillows. The bathroom has a nice and elegant bathtub, where you can take a nice bath with candles, when you get home from the job at Vogue Magazine. Oh I wish! <333
tumblr_njnf1hN5Hx1s9ycrxo1_500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time to get fit