Back from Berlin

Kimono jacket in use

Ihh synes godt nok dagene flyver derud af!! Lige pludselig har jeg ikke fået skrevet i tre dage, hvilket irriterer mig, da jeg er en person der helst gerne skulle kunne nå det hele, haha.. Har fået mange kommentarer omkring mine nye kimono jakke, bl.a. om hvor den er fra, og selvfølgelig vil jeg da fortælle jer det. Har købt den butikken Pimkie i Berlin, men man kan købe den online lige – HER

Har allerede været ude og lufte den et par gange, på Louisana, et lille café besøg og nu hvor skolen er startet igen, er den selvfølgelig også på her.
God Onsdag!

Translation:
Ughh how time flies away! Suddenly I haven’t been writing for 3 days, which annoys me, as I’m a person who would like to get everything possible done each day, haha.. I got many comments recently about my new kimono jacket, and where it’s from, and ofc I will tell you. I’ve bought in the store Pimkie in Berlin, but you can buy it online right – HERE

11111412_1550779175187475_820285783_n
928783_928992743818732_22325527_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from Berlin