I just need to...

Busy last days

12 dage tilbage og SÅ er der sommerferie! – eller ja, for mig i hvert fald 😉 Udover det er der også kun 20 dage tilbage til min fødselsdag, hvor jeg fylder 17 år, hvis jeg ikke lige skulle have fået nævnt det ;)) Nå, men som i nok allerede har fået læst skal jeg lige have de sidste skoleting overstået og så skal de lidt mere interessante indlæg nok komme, I promise!
Ellers er i meget velkomne til at følge med på min Instagram @classysoull indtil da, da jeg nok vil være lidt mere aktiv der, vil jeg tro. – Ses meget snart igen! <3
psst! et opdateret indlæg med lækre fødselsdagsønsker er på vej!

Translation:
12 days back and THEN it’s the summer holidays! – or yeah, for me I guess 😉 Besides that, there’s only 20 days till my birthday, where I’m turning 17, if I haven’t already mentioned that ;)) Oh well, as you’ve probably already read, I just have to finish my last school stuff, and then all the interesting blog posts will turn up, I promise!
Though you’re welcome to take a look at my Instagram @classysoull, as I’m probably going to be a little bit more active on there I guess. – See you very soon again! <3
psst! an updated post with lovely birthday wishes is on its way!

tumblr_noz1swQIhT1s9s80ho1_540

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I just need to...