Saturday changes

Chanel vibe

11189338_831677890243112_1583547161_n
Jakcet: vintage & skirt: H&M

Dagens outfit havde en lidt Chanel inspireret vibe, hvilke faktisk var noget en af mine følgere kommenterede på Instagram, og jeg kan da ikke være andet end enig. Synes måske jakken gør det meste, men den fine peplum nederdel giver alligevel et lille twist, som sætter prikken over i’et.

Jeg har også lavet lidt ændringer på min Instagram. Synes nemlig temaet begyndte at blive lidt kedeligt, og fik lysten til at der skulle ske lidt ændringer. Så hvis man kan sige det sådan, så har jeg ændret “temaet” til noget mere enkelt og naturligt.

Translation:
Todays outfit had a Chanel vibe to it, which was actually one of my followers on Instagram who noticed that, and I couldn’t do anything but agree to it. I think it’s probably the jacket mostly, that gives this Chanel inspired look, but also the peplum skirt gives kind of a twist and completes the look.

I’ve also made some changes on my Instagram. I thought the theme was getting boring, and I really wanted to do some changes. So if you can say it like that, I’ve changed the “theme” to something more simple and natural.
11203450_1596628677245750_1218670249_n

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday changes