Chanel vibe

Oh that kimono!

Ihh har simpelthen forelsket mig i denne smukke kimono fra Saks Potts, som efterhånden er blevet et stort hit i min garderobe! (altså kimonoer 😉 ) Er desværre ikke den heldige ejer af noget lækkert fra Saks Potts, men forhåbentlig sniger denne kimono sig ind i min garderobe snarest.. Kunne være det skulle være et lille birthday wish.
Den kan findes lige her

Translation:
Ughh I’ve simply fallen in love with this beautiful kimono from Saks Potts, which has definitely become a favourite in my closet! (the kimono’s 😉 ) Unfortunately I’m not the lucky owner of something nice from Saks Potts, but hopefully this kimono will sneak into my closet really soon.. Maybe it should be a little birthday wish.
Find it right here

21-1_1024x102421-2_1024x1024

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel vibe