Test yourself

Culottes & sickness

11373558_836599269769000_1884648373_n

Ihh er stadig helt vild med mine fine culottes, som efterhånden er købt for en del tid siden i H&M. Trenden er stadig ultra populær i gadebilledet, dog er der nogle steder i verden, hvor det efterhånden er blevet lidt for varmt til at bære dette fine item. Tror dog stadig jeg vil bære dem her til sommer, da det da overhovedet ikke vil blive for varmt til dem herhjemme hahah… dansk sommer -.- De kan bådes bruges i en elegant sammenhæng til finere arrangementer, men også bare som et rigtigt fedt beach look til en lækker strand dag.

Åhh noget helt andet… kan mærke der er noget sygdom på vej i halsen.. sikkert en forkølelse.. øv altså – den må meget gerne forsvinde hurtigt, så jeg kan komme lidt ud igen! Mht til at komme ud, så var jeg ude på gymnasiet i dag, da min søster blev student her i morges 😀 Glæder mig bare til det bliver min tur!!!

– En lille reminder: Tjek min Trendsales annonce ud HERhvor jeg sælger mine fine nye Chanel sneakers!

Translation:
Ohh I’m still completely in love with my cute culottes, which I bought a little while ago in H&M. The trend is still ultra popular in the streets, though some places in the world, are getting a bit too warm now for wearing this lovely item. Well, I still think I’m gonna wear them this summer, as it’s not even close to being warm here at home hahah… danish summer -.- They could both work in an elegant context, but also for a really cool beach look for a lovely day on the beach.

Ohhh something quite different.. I sadly feel some illness on its way.. probably a cold or something with my throat.. ugh – please let it disappear very soon, so I can get a bit out again! As to getting out, I was actually at the school today, because my sister graduated this morning 😀 Can’t wait till that’s my turn!!!

– A little reminder: Check out my Trendsales listing HERE, where I’m selling my new Chanel sneakers!

11357525_918618151529024_101847250_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test yourself