Culottes & sickness

Summer sale favourites

Så er udsalget endelig skudt i gang, og ihh hvor kan man dog blive fristet af de mange lækre ting og sager man finder på nettet. Lige en dag som i dag, kold, grå og trist, kunne være perfekt til bare at sidde hjemme under dynen, lidt snacks og te på natbordet og computeren på skødet, og så er det bare med at finde drømmekøbene frem på udsalgpriser! Well, mit arbejde blev aflyst i dag, hvilket ikke var helt dårligt, så min dag kunne hurtigt blive som beskrevet ovenover hehe.. – se mine udsalgs favoritter længere nede. Nå men, sommeren kan sku ikke helt mærkes endnu, så på med den varme trøje, og så god onsdag derude!

Translation:

Now the sale is finally on, and ohh I get really tempted by all those cute stuff that you can find online. Just a day like today, cold, grey and sad, could be just perfect for staying in bed, some snacks and tea on the night table and the computer on your lap, and then it’s just to find all your dream buys on great sale prices! Well, my work got cancelled today, which wasn’t that bad, so my day could easily turn out to be like I just described hehe.. – see my sale favourites below. Oh but, the summer is not really here yet, son put on a warm sweater and have a nice Wednesday!

olive-green-paper-texture
Dark blue Acne trousers 1.200,- // Marni sandals 1.397,- // Marni coat 5.547,- // &Otherstories jeans 275,- // Halterneck dress 225,- // Bracelet 62,- // Acne sandals 2.507,- // Black sandals 375,- // Gucci bag 5.521,- //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Culottes & sickness