Don't make it yourself!!

Another kimono for the collection + considerations

Tror aldrig min kærlighed for kimonoer stopper, i hvert fald ikke lige foreløbigt! I dag faldt jeg over denne fine sag i H&M, som endda var nedsat til halv pris! Hvis det ikke havde været tilfældet, var den nok ikke kommet med hjem alligevel, da jeg jo helst skal spare lidt inden jeg rejser over mod staterne og de kæmpe store outlets der er at finde derovre. Den er at finde blandt stativerne på 50% til 174,50,- så det er vidst lige til at overkomme 😉 I må have en fortsat dejlig solskins fredag!

Translation:
My love for kimonos will probably never stop, at least not for now! Today I fell for this beauty in H&M, which were actually on sale! If that wasn’t the case, I would probably not have bought it anyway, as I need to save up a bit before I leave for the states. You can find the kimono among the items on 50% for only 174,50,- so that’s quite a nice price, right? 😉 Wish you all a lovely sunny friday!

10543897_845941698831044_1756134891_n

Psst! lige en ting til! – Hvad syntes i om denne piercing, altså den “inde”i øret? Synes det er en fin og faktisk virkelig fed detalje, men ja, ved ikke helt.. overvejer lidt at få sådan en lavet. Hvad synes i?

Translation:
Psst! just one more thing! – What do you think about this piercing, the one “inside” the ear? I think it’s a cute and actually also a really cool detail, but yeah, I don’t know.. considering getting one. What do you think?
tumblr_nqtvu7XzKp1t6ormzo1_1280

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Don't make it yourself!!