20% off lovely summer items

Checking out

Så er det lige om snart jeg rejser på ferie, og vil derfor lige gøre opmærksom på, at der nok går en del tid mellem indlæggene, desværre. Bliver nu også dejligt med lidt ferie væk fra al den travle hverdag! Håber i alle får en helt fantastisk sommer! Vi ses snart igen, kys kys kys – Holder jer opdateret på min Instagram @classysoull

Translation:
In a short while I’m leaving on vacation, and therefore there won’t be as much posts as normally. There’ll probably go some time between each post, sorry. But must say I’m looking forward to a lovely vacation, away from the busy weekdays! Hope you all have an amazing summer! See you soon again, kisses – Keeping you updated on my Instagram @classysoull

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off lovely summer items