Summer x budget

Conscious & premium quality

De fleste vil nok mene at H&M ikke er noget specielt eksklusivt, eftersom det ofte er billigt og de flestes garderober indeholder items derfra – noget alle har råd til. Dog synes jeg at de i de seneste par år har lavet noget meget fine og lækre kollektioner, heriblandt deres såkaldte conscious og premium quality produkter, som oftes er lavet af noget lidt finere materiale og derfor også en smule dyrere i pris. Derudover deres mange ekslusive kollektioner designet af kendte celebrities som Alexander Wang, Isabel Marant osv. Her er priserne dog stadig noget de fleste af os kan være med på, og DET er noget som jeg benytter mig meget af. Store dele af min garderobe indeholder massevis af items fra H&M, og i mange tilfælde er det også her mine outfits kommer fra, når mine læsere spørger på fx. Instagram. Så selvom om mange af jer måske prøver at slippe udenom alt for mange køb i H&M, så prøv lige engang at tage et ekstra kig, for indimellem gemmer der sig virkelig mange lækre sager iblandt. Se hvilke fine items jeg har spottet på deres hjemmeside nedenfor.

Translation:
Most of you would probably say that H&M isn’t anything special or exclusive to own, as it’s often very low prices and most people got it in their wardrobes – something everyone can afford. Though in the last couple of years I think they’ve made some really cute and cool collections, among these their so-called conscious and premium quality products. Besides that their many exclusive collections with celebrities such as Alexander Wang, Isabel Marant etc. Here the prices are yet still something most people can get along with, and THAT is something I make use of a lot. Most parts of my wardrobe contains lots of items from H&M, and in most cases it’s also here my outfits are from, when my readers ask me on Instagram for example. So even though you might try to get away from buying too many items from H&M, then just try to look one more time, because there’s actually a lot of stylish items among. See which items I just spotted af their website below.

Click at the chosen photo if you would like to take a closer look at the item.

hmprod 20.02.08hmprod-8hmprod-5hmprod-2hmprod-9hmprod-1 20.02.08

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer x budget