Summer run

No more of that…

Heyy venner!! Åhh altså, må vidst helt have glemt tid og sted, for hvor blev de sidste par dages indlæg af??… hov… Nå men altså, jeg kan endelig glæde mig selv over ferie, da jeg ENDELIG har fået overstået alle mine vagter, og nu står den bare på ren ferie! Dejligt!! Glæder mig super meget til i morgen, hvor jeg har været så heldig at blive inviteret til en “særvisning” af filmen Paper Towns. Og så glæder jeg mig da selvfølgelig også til at fortælle jer om filmen, og give en personlig lille anmeldelse hehe ;P

– btw har i set det store udsalg på Asos lige pt? Synes simpelthen der er så mange lækre ting på udsalg til helt fantastiske priser – ihh hvor man kan blive fristet! Tag et kig her

Translation:
Heyy guys!! Ohh, must have forgotten all about time and place, because where did all the last couple of days posts went??… oops.. Oh well, I can finally delight myself about having vacation, as I FINALLY finished all my hours at work, and now it’s just time for pure vacation! Lovely!! I’m super excited about tomorrow, where I’ve been so lucky to get invited to a “special presentation” of the movie Paper Towns. And of course I’m also looking forward to tell you guys about the film, and give it a personal review hehe ;P

-btw have you seen the huge sale on Asos at the moment? I simply think there’s so many cute items on sale to amazing prices – ahh getting all tempted! Take a look here

11355017_1596033253997255_863736496_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer run