No more of that...

Paper Towns

11721980_1054109727946921_464940790_n

SÅ har jeg fået set den nye filmatisering af John Green’s roman, Paper Towns. En sød, mystisk og ikke mindst rigtig sjov film! Hvis du ikke kender til filmen kan du se traileren lige her. Kort fortalt handler ‘Paper Towns’ om den unge dreng Quentin, eller Q som han bliver kaldt. Han er dybt fascineret og forelsket i den mystiske Margo, som går på den samme skole som ham selv. Pludselig en aften hvor Quentin ligger og sover, kravler Margo gennem hans vindue og beder ham om hjælp til at få hævn over hendes utro kæreste, samt diverse personer i vennekredsen. Quentin siger ja til opgaven, men dagen efter er Margo forsvundet, men hun forbliver i Q’s tanker, og herefter begynder mysteriet om at finde Margo. Paper Towns har premiere d. 23/7 og i kan bestille billetter lige her.

Translation:
NOW I have seen the new movie based on John Green’s novel, Paper Towns. A lovely, mysterious and really fun movie! If you haven’t heard about it yet, you can watch the trailer right here. To cut a long story short, it’s about the young boy Quentin, or Q as his friends call him. He’s really fascinated and deeply in love with the mysterious Margo, who goes to the same school as himself. One night Margo crawls through Q’s window and ask for help to get revenge over his boyfriend who cheated on her, plus several friends. Quentin accepts her mission, and suddenly the day after Margo is gone, but she stays in Q’s mind, and hereafter the search for Margo begins. Paper Towns has premiere the 23/7 and you can order your tickets right here.

Paper-Towns-Trailer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No more of that...