Checking out

Updates from the states

Heyy, så er der lige lidt updates fra min ferie. Kan i hvert fald ikke klage mht til vejret og varmen, for ihh hvor er her dejligt varmt og solrigt! Indtil videre har vi været en tur på Key Largo, hvor vi havde en enkel overnatning og mødtes med nogle venner, som resten af ferien skal tilbringes sammen med. Derefter kørte vi videre ned til det sydligste punkt Key West, hvor vi var i to dage. Kan varmt anbefale at man tager et par dage dernede, hvis man er i gang med at planlægge en tur til USA. Det er simpelthen sådan en hyggelig by, og så har den også nogle helt fantastiske solnedgange! Nå, men nu er vi nået til Fort Myers Beach, og i dag skal dagen tilbringes nede på den lækre hvide sandstrand og senere en tur i et af de mange kæmpe outlets! 😀

Translation:
Heyy, just a few updates from my vacation. Well I’m definitely not complaining about the weather, cause ohh it’s really lovely and sunny here! So far we have been a trip to Key Largo, where we stayed for a night and met some friends, who we are going to spend some of the vacation with. After that we drove to the southernmost point of the keys, Key West, where we stayed for two days. I can definitely recommend you to take a few days in Key West, if you’re planning a trip to the States. It’s simply a really lovely town, and it has some amazingly beautiful sunsets! Oh, but now we have arrived at Fort Myers Beach, and today we’re going to spend most of the day at the beach and later a trip to one of the many huge outlets! 😀

11751359_1059689250722302_1538122860_n

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checking out