I'm back from vacation!

H&M studio AW15 favourites

Har i set den nye studio kollektion for H&M, som lander i butikkerne den 10 september? Hvis ikke, så tag et kig her, hvor i kan se hele kollektionen. Nedenfor er bare en lille samling af mine favoritter blandt kollektionen. Er helt vild med farve – og materialekombination, som de har valgt at bruge her til disse nye efterårsvarer. Og og og så er der jo også fine glimmersager til at pifte en kedelig efterårsdag op, ikke dårligt 😉

Translation:
Have you seen the new studio collection for H&M, which lands in the shops at september the 10th? If not, take a look here, to see the entire collection. Below is just a collage of my favourites among the collection. I simply love the color – and material combination they have used to make these new autumn products. And and and there’s also cute glitter stuff to light up a boring autumn day, not bad 😉

Untitled

2 kommentarer

 • Åh, elsker den her kollektion! Efterårskollektionen er altid den jeg ser mest frem til, jeg er helt vild med de jordnære farver og turtlenecks hahah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Schnoor

   Præics! Har det på nøjagtig samme måde haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back from vacation!