Updates from the states

I’m back from vacation!

Heyyy loves! Så er jeg endelig tilbage på dansk jord, eller ja endelig og endelig, kunne da sagtens bruge nogle flere uger ovre i USA, men det må blive en anden god gang igen. Selv om det nu har været rart med lidt ferie væk fra det hele, så må jeg sige at jeg rent faktisk har savnet det her! Så nu kan jeg endelig vende tilbage til tasterne, og forhåbentlig skrive nogle indlæg som har jeres interesse. Men ihh jeg kan blive ved haha… her får i lige lidt billeder fra min ferie, så i kan se hvad jeg har brugt tiden på, mens jeg har været væk fra bloggen i al den tid. Nu skal jeg lige falde lidt til ro og få pakket ud, og så skal I selvfølgelig se nogle af de fine fine sager jeg har fået købt. Vi ses snart igen, kys!

Translation:
Heyyy loves! I’m finally back on danish ground, or yeah finally and finally, would love to spend a few more weeks in the States, but that’s gonna wait for another good time. Even though it was nice with a vacation away from everything back home, I will actually say that I’ve missed this very much! So now I can finally return to the keys, and hopefully write some posts of your interest. But ohh I can go on forever haha… here’s some pictures from my vacation, so you guys can see what I’ve been up to for all this time away. Now I just have to settle down and get unpacked, and then of course I will show you all the lovely stuff I bought. See you soon again, kisses!

Untitled
Untitled.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Updates from the states