Cosy pre-fall

Top 10 sneakers & tennis

Mangler du et par nye sneakers her til efteråret? Jamen så se med her! Har fundet ti lækre lækre sneakers frem til jer, hvad enten i er til nogle super enkle nogle, eller måske mere til at pifte outfittet op med et par lækre røde sneaks. Lige for tiden er jeg specielt vild med disse to øverste fra Adidas, som har en cool velcro lukning i stedet for nogle alt for besværlige snørebånd. Men også bare alle former for sneakers, lavet i det lækre suede/ruskinds materiale!


Translation:
Do you need a pair of new sneakers for fall? Well then look here! I found ten super cool sneakers for you, whether you like a pair of simple ones, or maybe wanna pep up an outfit with a pair of red sneaks. At the moment I’m especially a fan of the two sneakers in the top from Adidas, which has a cool velcro closer instead of some really difficult laces. But also all kind of sneakers, made in the lovely suede material!
Untitled

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

11950735_386102811580086_2126452170_n
Ihh hvor ser det altså bare fint ud med sådan et rigtigt fash tennis billede hehe. Men i virkeligheden, som jeg også skrev i et tidligere indlæg, er jeg egentlig ikke særlig god til det med tennis.. Lige for tiden spiller vi det i idræt, og synes det er virkeligt nice at få lov til, men kan godt mærke at jeg skal øve mig lidt haha. Forresten har vi ikke fået meldt os ind i tennisklubben, som jeg ellers skrev her, men tror desværre det bliver lidt for sent inde i sæsonen, så måske næste år 😉 – I må alle have en rigtig dejlig weekend!

Translation:
Ohh it looks so nice with such a real fash tennis photo hehe. But in reality, as written in an earlier post, I’m not really so good at tennis.. Atm we’re playing it at school, and I actually think it’s really nice that we get to play it, buuut must say I could really use some practice  haha. By the way we haven’t joined the tennis club yet, as I wrote about here, as it’s a little to late in the season for that, but maybe next year 😉 – Wish you all a lovely weekend!

   

1 kommentar

  • I will immediately grasp your rss feed as I can’t in finding your email subscription hyperlink
    or newsletter service. Do you’ve any? Please let me know in order that I could
    subscribe. Thanks.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cosy pre-fall