The flare pants

Shooting with new items

I morgen skal jeg have skudt nogle fine billeder af nogle lækre nye items, som jeg har været så heldig at modtage fra Project Unknown’s nye kollektion. Et lille peek til en af de fine sager, kan ses på billedet nedenfor – kan I gætte hvilket item det mon er? 😉

Translation:
Tomorrow I’m going to shoot a few cool photos of some lovely lovely items, which I’ve been so lucky to receive from Project Unknown’s new collection. Here’s a peek to one of the lovely pieces I’ve received – can you guess which one it is? 😉

11881849_1054318927913766_1172749626_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The flare pants