Dreamy items

Checking out: Berlin

I morgen/ i nat tager jeg et smut til Berlin, på en lille 4-dages tur med to veninder. Har glædet mig utroligt meget, da jeg (endelig!!!) skal på en rejse uden mine forældre haha. Så kan jeg langt om længe, også slippe for at blive hevet med til diverse turistattraktioner, såsom hele byens kirker…. Nå, men af denne grund bliver der ikke noget nyt på bloggen de næste par dage, men i stedet kan i følge med på min Instagram @classysoull, som højst sandsynligt vil blive opdateret i løbet af dagene. Vi ses snart igen! – Katrine

Translation:
Tomorrow/tonight I’m leaving for Berlin, on a little 4-days trip with two of my friends. I’ve been really excited about this trip for quite a while now, as I’m (finally!!!) going somewhere without my parents haha. So now I’m not forced to go and watch all these tourist attractions, such as the entire city’s churches…. However, I’m not going to be active on the blog for the next couple of days, but instead you can follow up on my Instagram @classysoull, which most likely are going to be updated during the trip. See you soon again! – Katrine

Untitled

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy items