Nelly sale

Vind 2 VIP-billetter til…..

Untitled

Finderskeepers! – Jeg har været så heldig at måtte udlodde 2×2 VIP-billetter til det lækre designer event Finderskeepers, som både afholdes i København, Aarhus og Odense. For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive i kommentaren nedenfor, hvem du ønsker at tage med og om det skal være enten i Kbh eller Aarhus. – Læs meget mere om eventet, og se hvilke datoer det afholdes på – lige HER på finderskeepers.dk (Vinderne trækkes på torsdag d. 19 november)

Translation:
Finderskeepers! – I’ve been so lucky to give out 2×2 VIP-tickets to the amazing designer event Finderskeepers, which is both in Copenhagen, Aarhus and Odense. To participate all you have to do is, write a comment below with the person you want to bring, and whether you want to go to the event in Copenhagen or Aarhus. – Read much more about it, and see which dates it’s on – right HERE on finderskeepers.dk (I’ll find the winners the 19th november)

– Also check out their Instagram right here

 

5 kommentarer

 • Dorte Poulsen

  Jeg vil tage min søster Tine med, hun har et stort shoppegen, deltagelse i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Dimon

  Hej! Fedt jeg kunne rigtigt godt tænke mig at komme der hen, med min søster. Til Finderskeepers i København

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville tage min gode ven med, som er på besøg den weekend i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rezzan

  Hej Katrine, Jeg vil viiiirkelig gerne vinde en VIP-billet! ps. Elsker din blog! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Lønborg

  Jeg vil tage min gode veninde Caro med, da vi begge er meget glade for at shoppe 😉
  Vi vil gerne deltage i Kbh. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly sale