Update: New in favourites

Christmas ready

______________________________________________________________
Untitled
______________________________________________________________

Så er det allerede i morgen julen falder på sin plads, og hvor er det egentligt lidt vildt at tænke på… for altså, jeg synes ikke det føles så “juleagtigt”, i hvert fald ikke hvis man kigger ud ad vinduet. Men man kan ikke andet end at glæde sig til noget lækkert julemad, julegaver, spil og bare i det hele taget hygge med familien! Bortset fra det, har det været en meget stille og rolig dag i dag. Var lige et smut på café med en veninde, med en lækker kaffe og en lang hyggelig snak. – Ønsker jer alle en rigtig rigtig dejlig jul!

Translation:
Christmas Eve is already on its place tomorrow, and how crazy is that to think about… I mean, it’s not really feeling like Christmas, at least not if you take a look outside the window. But I don’t think it’s possible to not just be a little excited about some delicious Christmas food, presents, games and a cosy time with your family! Besides that, it has been quite a calm day today. Met up with a friend of mine, with a nice cup of coffee and a long lovely talk. – Wish you all a merry Christmas!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update: New in favourites