Inspiration: silk look

Sunday update //

Så er der en lille søndags update på seneste nyt og en smule om mig – Jeg er nok mest en person der tager det lidt som tingene kommer, og derfor sidder jeg ikke flere uger i forvejen og planlægger hvad jeg skal skrive.. Måske ikke det mest optimale som blogger, men sådan er vi jo alle forskellige. Men som fællesnævner for de fleste, kommer det meste af min inspiration hovedsageligt fra de sociale medier, som kan være alt fra online magasiner, Tumblr, Instagram osv. Også selvom jeg måske burde sætte mere fokus på min egen blog, så elsker jeg at sidde og følge med blandt andre bloggere, og også her blive inspireret til min egen hverdag.

Men som lovet ville jeg lige dele nogle af mine seneste køb og fund med jer! Forleden fandt jeg nemlig den fineste fineste nederdel, som jeg simpelthen blev nødt til at have med hjem i garderoben! Den er fra brandet My Mynt, som jeg ellers ikke kendte til i forvejen, men må sige at jeg er blevet lidt forelsket i deres kreationer, og især deres nederdele med de fineste snit! Og som et andet populært smykke lige pt, blev jeg altså også nødt til at få fingrene i et af de fine startags fra Jane Kønig, som må siges at være en rigtig fin og smuk detalje, der formår at fuldende ens outfit!
– God søndag til jer

Translation:
It’s time for a little Sunday update and something about me! I would say that I’m that kind of person who takes the rough with the smooth, and therefore I’m not sitting and planning future posts weeks ahead.. Most of my inspiration comes primarily from the social medias, such as online magazines, Tumblr, Instagram etc. Even though I should probably focus on my own blog, I still love to keep up with other bloggers, and also here get some inspiration.

But as promised I’ll show you some of my recent bargains! The other day I found the cutest skirt, which simply had to go in my wardrobe! It’s from the brand My Mynt, which I actually didn’t know about before, but I must say that I’m a bit in love with their creations, and especially their skirts with the cutest cut! And as another popular item, I simply had to get one of the gorgeous startags from Jane Kønig, which is a really cute and beautiful detail to fulfil your outfit!
– Have a nice Sunday

______________________________________________________________

Untitled
Husk at du også kan følge med på min Instagram lige – her

   

2 kommentarer

 • Monica Neerdal

  Hvor er nederdelen købt henne? SÅ fin! :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Schnoor

   Den er købt i Mercuri i Helsingør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration: silk look