April wishes / x3

Early weekend and a colourful crush

Untitled
Jeg er smuttet tidligt på weekend med kursen mod Aarhus! Derudover har jeg forelsket mig en smule i ovenstående farverige Chanel sag fra Magnolia’s.. Den ville nu være noget så fin til et nedtonet sommer-look! – prikken over i’et på en gråvejrsdag! – husk at følge med på Instagram (her!)

Translation:
Early weekend heading towards Aarhus! Besides that, I may have fallen a bit in love with this colourful Chanel beauty above from Magnolia’s.. It would definitely look cute with a toned-down summer outfit – the icing on the cake on a sad and grey day! – remember to keep up on Instagram (here!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April wishes / x3