Monday update

18th birthday

Untitled 19.50.41
Så blev den endelig min tur til at fylde de 18(!!!), dog på en lidt trist regnvejrsdag.. – Men med en dejlig start på dagen som endte ud i 10-tal til min sidste eksamen her i 2.g; Nu er der officielt sommerferie!!
Jeg vil dog smutte igen, og gøre klar til en festlig aften og ikke mindst start på sommerferien!

Translation:
Finally it’s my 18th birthday(!!!), though with a pretty sad and rainy weather.. – But a nice start on the day, with a great last exam this year; Now it’s officially summer holidays!! Though I gotta run off, and prepare for a pretty festive night and not least start on the holidays!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday update