OUTFIT: Golden army

Untitled
AFFILIATE: halterneck top – H&M (SIMILAR) / leather shorts – MOSS COPENHAGEN (SIMILAR) / army jacket – TOMMY HILFIGER (SIMILAR) / boots – BIANCO FOOTWEAR (SIMILAR) / sunglasses – Local market in Thailand (SIMILAR)


Tirsdag iført en fin ny lyserød halterneck top fra H&M, et par fine læder items, samt en lækker ældre army-sag fra Tommy Hilfiger. Dertil et par gyldne detaljer, for at skabe en fin kontrast mellem det feminine og rå.

TRANSLATION:
Tuesday wearing this new cute halterneck top from H&M, together with a couple of nice leather items, and a cool army jacket from Tommy Hilfiger. In addition to that, a few golden details to create this nice contrast between the feminine and raw.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiring photo of the day