This just happened..

Quick reminder!

reminder4


Lige en hurtig reminder! – Min blog er netop flyttet over til katrineschnoor.com, hvilket er det link i fremover skal benytte jer af, hvis I vil besøge min blog. Husk også at min Instagram snart vil gå under brugernavnet @katrineschnoor. Fortsat god dag til jer!

TRANSLATION:
Just a quick reminder! – My blog has just now moved over to katrineschnoor.com, which is going to be the website you have to use from now on, if you want to visit my blog. Remember that my Instagram also will change to @katrineschnoor very soon. A continuously nice day to you!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This just happened..