Sushi, Shopping, Sun..

Thursday dreams

Untitled
AFFILIATE: Murphy t-shirt – GANNI (LEMON) & (PURPLE)


Ganni har endnu en gang formået at tilføje to fine logo tee’s til deres fine nye AW16 kollektion. Man skal dog være hurtig, hvis man skal nå at få fingrene i en af deres yderst hypede t-shirts.. Smut til resten af deres nye kollektion lige HER

TRANSLATION:
Once again Ganni has made two cool logo tee’s in their new AW16 collection. Though you got to act fast, if you want to get your hands on one of their new coveted logo t-shirts.. Get to the rest of their new collection right HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi, Shopping, Sun..