Quick reminder!

New piece and next purchase

Untitled
AFFILIATE: purple tee – GANNI (HERE) / suede sneakers – PUMA (HERE)


Forleden gjorde jeg mig købet af denne fine purple tee fra Ganni, som længe har ligget til overvejelse, dog været noget så svær at finde i butikkerne. Et par andre fine sager som jeg nu også gerne ville købe hjem, er disse lækre røde ruskinds-sneakers fra Puma, som især ville give en fin kontrast til mine mange sorte outfits. Hvad synes I om dem?

TRANSLATION:
The other day I bought myself this cool purple tee from Ganni, which has been placed highest on my wish list for quite some time now, and been almost impossible to be found in any of their shops. Another thing which I strongly consider buying, are these pretty red suede sneakers from Puma, which would definitely create a nice contrast to all my black outfits. What do you think about them?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quick reminder!