Outfit / red details

Untitled-3 Untitled-2
AFFILIATE: Bomber – Part Two (SIMILAR) / Tee – Hard Rock Cafe (SIMILAR) / Black denim skirt – Topshop (SIMILAR) / Boots – Bianco (SIMILAR) / Leather shoulder bag – Zadig & Voltaire (HERE)


Jeg har valgt at hoppe i en ny cool bomber fra Part Two, som jeg spottede mig hos Veras Market i søndags. Udover jakken, fandt jeg også dette fine tørklæde, som jeg nu synes giver et ret lækkert og fransk inspireret touch.

TRANSLATION:
I’ve decided to jump into my new cool bomber from Part Two, which I spotted on Veras Market last Sunday. Besides the jacket, I also found this gorgeous scarf, which I think gives quite a lovely and french inspired touch.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty in red / photo of the day