Monday wearing knit and pinstripes

20% på møbler og boligtilbehør

untitled
AFFILIATE 1 sevilla chair Ellos Home HERE /2 pink poster Studio Lisa Bengtsson HERE /3 lamp Ellos Home HERE /4 rug Ellos Home HERE /5 cushion Studio Lisa Bengtsson HERE /6 coffee tables Ellos Home HERE


T.o.m d. 22. november kan du netop få 20% på møbler og boligtilbehør hos Ellos.dk. Du skal blot benytte koden 345446 ved betaling. Tilbuddet gælder dog ikke elektronisk tilbehør, varer mærket med ”Kampagnepris”, “Design by” og produkter fra Odd Molly Home.
Kom til webshoppen lige her.

TRANSLATION:
Until November 22. you can get 20% off furniture and interior accessories from Ellos.dk. You just have to enter the code 345446 at checkout. The offer doesn’t apply electronic articles, items with special promotion price, “Design by” and products from Odd Molly Home.
Directly to the webshop right here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday wearing knit and pinstripes