Egyptian Magic / My preferred use

Nye sneakers og opdatering på hverdagen

15086206_1389868311037726_1185239300_n 15032490_1389871251037432_714487244_n
AFFILIATE sneakers New Balance M530aw HERE


At komme hjem til en pakke er nu ikke helt dårligt, og det var det specielt heller ikke da jeg forleden modtog mine fine sneakers fra New Balance. De er dog ret små i størrelsen, så det var nu heldigt at jeg fik bestilt dem i en størrelse større end hvad jeg ellers plejer, da jeg ikke helt har tålmodighed nok til at skulle returnere varer og vente endnu en gang..
Udover hverdagens små glæder, som dét at modtage pakker med posten, har jeg lige for tiden ret travlt med forberedelserne til den store studieretningsopgave i 3.g. Jeg har valgt at skrive i psykologi B og engelsk A, og er derfor godt i gang med at læse ‘Girl, Interrupted’, da mit emne baserer sig på psykiske lidelser. Dertil skal jeg selvfølgelig også have fundet en del anden litteratur og materialer, hvilket er en smule omstændeligt, men jeg må søge videre.. Kom meget gerne med ideer, hvis I skulle ligge inde med noget!

TRANSLATION:
To get home and find a package is not so bad, and it especially wasn’t when I received my lovely sneakers from New Balance the other day. Though they’re pretty small of size, which was a luck that I bought them a size bigger than usual, as I’m not really patient enough to return items and wait yet another time..
Besides the little pleasures from everyday life as receiving packages with the mail, I’m pretty busy with the preparations for the big field of study assignment as a senior. I’ve chosen to write in Psychology and English, which is why I’m reading ‘Girl, Interrupted’ atm, as my subject is based on mental disorders. Furthermore, I will have to find a number of other materials and literature, which is a bit laboriously, but I’ll keep on searching.. Please bring up some ideas, if you hold on to something interesting!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egyptian Magic / My preferred use