Outfit / Dressing up for the weekend

Fashion editorial of the day with Grace Elizabeth

vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-1 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-1-2 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-2 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-3 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-4 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-5 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-6 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-7 vogue-mexico-january-2017-grace-elizabeth-by-michael-schwartz-8
Source Vogue Mexico January 2017 Grace Elizabeth by Michael Schwartz
Styled by: Valentina Collado
Hair: Harry Josh
Makeup: Hung Vanngo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit / Dressing up for the weekend