Fashion editorial of the day with Lauren de Graaf

New In: Dress from Veras Market

chgvjbk fullsizerender
MAY CONTAIN ADVERTISING LINKS dress SIMILARearrings SIMILARfurry slippers DIY


En af mine absolutte yndlingsaktiviteter på en søndag, må efterhånden være loppemarkeder! I søndags blev dagen tilbragt på både Gentofte loppemarked samt Veras Market, hvor jeg fandt denne smukke slå-om kjole til blot 6okr! Derudover spottede jeg også disse fine hvide øreringe på billedet ovenfor, samt en virkelig cool gul strik!
Jeg kan kun anbefale jer at tage et smut forbi deres næste marked, som bliver afholdt søndag d. 18 juni. Og jeg vil næsten love jer, at I helt sikkert kommer hjem med noget lækkert! – deltag i deres begivenhed lige HER!

TRANSLATION:
One of my absolute favourite activities on a Sunday, has definitely become jumble sales! This Sunday I spent most of my day at Gentofte jumble sale and Veras Market, where I found this beautiful wrap dress for only 60DKK! Besides that, I also spotted these lovely white earrings on the photo above, and a really cool yellow knit!
I can only recommend you to stop by at their next market, which is planned to be June the 18th. I’m almost about to promise you that you’ll get home with something really nice! – participate in their FB event right HERE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion editorial of the day with Lauren de Graaf