Jeg er blevet korthåret!

Me & the Met // A transitional weather outfit

untitled

SPONSORERET AF ME & THE MET
Maxi dress GANNI HEREGrand Prix tee Lovechild HERECardigan Paul & Joe Sister HERE


Jeg er vist langt fra den eneste når jeg siger, at jeg længe har sukket efter de fine lange kjoler fra Ganni! Derfor er jeg nu ovenud lykkelig, idet jeg har fået lov til at klikke denne smukke navy kjole hjem fra webshoppen Me & the Met. Her valgte jeg at sammensætte kjolen med grand prix t-shirten fra Lovechild, som netop giver det et ret cool hverdagslook med sneakers til! Men vi slipper nu ikke for kulden herhjemme, og i den sammenhæng fungerer det super godt med en strikket cardigan som overgangsjakke ala denne fra Paul & Joe Sister.

På webshoppen finder du bl.a. cool brands såsom Lala Berlin, Zadig & Voltaire og By Malene Birger, som du kan besøge HER, HER og HER – Et ret perfekt udvalg til den unge målgruppe, hvis du spørger mig! Du kan se resten af deres brands lige HER!

Ikke nok med de mange fine brands der er at finde hos Me & the Met, har de også en helt fantastisk leverance! Her får du nemlig muligheden for personlig levering i København samme dag som du bestiller, samt hurtig gratis levering og returnering i resten af landet. Bedre bliver det nok ikke, for vi kender vist alle til den utålmodige ventetid man risikerer ved at bestille online!

TRANSLATION:
I’m probably not alone when saying that I’ve been dreaming about the gorgeous maxi dresses from Ganni for quite some time now! Therefore I’m incredibly happy that I’ve been so lucky to order this navy blue dress home from the webshop Me & the Met. Here I chose to combine the dress with a tee from Lovechild, which gives it a pretty cool everyday-look with sneakers too! But we can’t run away from the cold weather at home, and in that case, it works really well with a knitted cardigan as a transitional jacket, like this one from Paul & Joe Sister.

On the webshop you get to find cool brands such as Lala Berlin, Zadig & Voltaire and By Malene Birger, which you can visit right HERE, HERE and HERE – A pretty perfect selection for the young target group, if you ask me! You can visit the rest of the brands right HERE!

Not only do you find a nice selection of brands at Me & the Met, but they also have an amazing shipment! Here you get the chance to get a personal delivery in Copenhagen the same day you order, and free delivery and returns in the rest of the country. It probably won’t get any better, as we all know the impatient waiting time when ordering online!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet korthåret!