25% på drømmekøb til boligen!

03.09.17 // Søndag i loppeland

untitled
MAY CONTAIN ADVERTISING LINKS blue vase SIMILARdish SIMILAR


Så blev det endnu engang søndag og lig med en tur i loppeland!
Denne gang fandt jeg den fineste blå tysker vase, som åbenbart var lidt af et fund, da jeg hele 3 gange blev stoppet og spurgt ind til, hvor den var fra. Derudover fandt jeg et musselmalet fad, en bordskåne i små kakler og et virkelig cool grønt sæt! 

Desværre er der kun 2 gange tilbage af loppemarkedet på Ingerslevs Boulevard, men det har pengepungen måske også meget godt af.. Når det så er sagt, så vil jeg klart anbefale jer at kigge forbi – næste gang er d. 10/9 og derefter d. 24/9.

TRANSLATION:
Once again it became Sunday, which meant flea market!
This time I found a beautiful blue German vase and apparently it was quite a bargain, as I was stopped 3 times and asked about where it came from. Besides that, I found a blue fluted dish, a board spare in tiles and a really cool green matching set!

Unfortunately there’s only 2 times left of the flea market at Ingerslevs Boulevard, but that might be good concerning my wallet.. When that is said, I would definitely recommend you to stop by – next time is the 10th of September and after that the 24th.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% på drømmekøb til boligen!