Sunday inspiration: Fashion editorial of the day with Birgit Kos

Outfit // Perfect fit: white denim and stripes

fullsizerender-3 fullsizerender-4
MAY CONTAIN ADVERTISING LINKS shirt Zara SIMILARSIMILARjeans Zara SIMILARshoes Nike SIMILARbag Boxca SIMILAR


Jeg er næsten helt overbevist om, at disse fine nye og virkelig cool culotte jeans fra Zara, kommer til at blive en favorit i garderoben! De har en perfekt pasform hvis man, ligesom jeg, ikke er den helt store fan af tætsiddende jeans.. Derfor var det også iført et smil, at der blev skudt et par fine outfit billeder i dagens anledning! 

TRANSLATION:
I’m almost convinced that these new and really cool jeans are going to become a favorite in my wardrobe! They have the perfect fit if you, just like me, doesn’t like all those tight fitted jeans.. Therefore it was with a smile when shooting a couple of nice outfit pictures in honour of the occasion!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday inspiration: Fashion editorial of the day with Birgit Kos