Ellos ryatæpper på udsalg t.o.m. i aften!

Fall outfits – I dream of wearing

befunky-collage

knit Ganni HEREcheck skirt Just Female HEREdenim sneakers Ganni HEREcheck coat Mads Nørgaard HEREboots Vagabond HEREgrey knit Rag & Bone HEREcheck pants Just Female HEREChelsea boots Angulus HERELeo shirt Gestuz HEREjeans Rodebjer HEREheels By Malene Birger HERE


Så blev det tid til at drømme lidt igen.. Jeg har nemlig fundet fire lækre efterårslooks frem, som jeg sindssygt godt gad at iføre mig den kommende måneds tid!

Ét er at vi ikke kommer udenom check pattern dette efterår, og i den kategori er jeg især ret vild med den eftertragtede jakke fra Mads Nørgaard! Den formår helt sikkert at peppe ethvert outfit op, hvad enten den står på skole eller dinner & drinks! 

TRANSLATION:
It’s time to dream a little again.. I’ve found four cool fall looks, which I would really like to wear this future month!

Check pattern is something we can’t avoid this fall and in that category I’m pretty crazy about the desirable coat from Mads Nørgaard! It really spices up every outfit, whether you’re going to school or out for dinner & drinks!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos ryatæpper på udsalg t.o.m. i aften!