Outfit // The green skirt

Outfit & Holidays at home

img_7237
COAT Vintage SIMILAR
PANTS Vintage SIMILAR
BEANIE Zara HERE
SNEAKERS Nike SIMILAR
BAG Boxca SIMILAR


Jeg er smuttet hjem til mine forældre her i efterårsferien, og derfor stod dagen i dag på en hyggelig familietur i Tivoli. Vejret var simpelthen perfekt, og jeg må indrømme at både hue og strik var en smule for varmt i dag.. Men derfor synes jeg nu alligevel, at mit outfit var super lækkert og behageligt, og lige til at smide en tur på bloggen!

Jeg var iført mine nye røde bukser sammen med en cool vintage herrefrakke og en dejlig blød hue! Huen kom dog hurtigt af igen, idet temperaturen sneg sig op på hele 16 grader. Men jeg klager nu ikke – det var skønt med et par sidste lune grader inden kulden for alvor rammer os!

TRANSLATION:
I’ve escaped home to my parents during the autumn holidays, and therefor the day was spent with a lovely family trip to Tivoli. The weather was simply perfect and I must admit that both my knit and beanie became wayyy too hot.. But I did think my outfit was very comfy and cool, and just ready for a blog update!

I was wearing my new red pants together with a cool vintage menswear coat and a cosy warm beanie! Though I took it off quite fast again, as to the temperature being about 16 degrees. But I don’t complain – it was perfect to enjoy the last sunny degrees before the cold really arrives!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit // The green skirt