Julefrokosten er lige om hjørnet!

Outfit / Wearing new old gold

fullsizerender-6cghvjbk

SWEATSHIRT Acne Studios HERESIMILAR

JEANS Baum und Pferdgarten SIMILAR

BOOTS Zara SIMILAR

HAIR BUCKLE Pico HERE


I sidste uge fandt jeg denne lækre gamle sag fra Acne Studios til lidt af et kup på Tradono! Den bliver uden tvivl en favorit i vintergarderoben, hvor den helt sikkert kan styles på en masse cool måder! 

Da den efterhånden er fra nogle sæsoner tilbage, har den desværre været næsten umulig at få fat på i diverse webshops.. Alligevel har jeg dog fundet et link i beskrivelsen ovenfor, hvor en sød pige har den til salg på Trendsales.

TRANSLATION:
Last week I found this lovely old bargain from Acne Studios, which I bought on Tradono! It is definitely going to become a favorite in my winter wardrobe, where it, for sure, can be styled in lots of cool ways!

Though, it is a pretty old item from a few seasons ago and that’s why it’s almost impossible to find available in any webshops.. Somehow, I seem to have found it in the link above, where a nice girl sells it on her Trendsales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokosten er lige om hjørnet!