03.12.17 Outfit / Wearing suede coat and floral dress

Anbefaling af morgenmad i hjertet af Aarhus!

img_7927


Den lækreste morgenmad i Aarhus C, har åbenbart hele tiden ligget knap 200 meter fra min lejlighed, og alligevel har jeg ikke besøgt cafeen før i sidste uge. Café Glad var uden tvivl en mega lækker og hyggelig oplevelse lige fra morgenstunden af! Jeg fik nemlig det de kalder for en grøn morgenskål, som består af både spinat, ruccola, banan, mandelmælk, peanutbutter, crunchy mysli & friske bær. Samlet set måtte jeg af med 100DKK for den lækre smoothie bowl samt en cafe latte – en mega god pris, da jeg bestemt ikke gik sulten derfra!

Kæmpe anbefaling herfra! Tjek resten af deres menu lige HER!

TRANSLATION:
The most delicious breakfast in Aarhus C, has apparently always been only 200 metres away from my apartment, and still I haven’t tried it until last week. Café Glad was definitely a really delicious and cosy experience from early morning! I ordered a so-called green breakfast bowl, which contains both spinach, rucola, banana, almond milk, peanutbutter, crunchy muesli and fresh berries. In total I only paid 100DKK for the smoothie bowl and a cup of coffee – simply a great price, as I definitely wasn’t hungry when I left!

Huge recommendation! Check out the rest of their menucard right HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

03.12.17 Outfit / Wearing suede coat and floral dress