Anbefaling af morgenmad i hjertet af Aarhus!

Den ultimative julegaveguide – 24 ønsker!

befunky-collage
RING Vera Vega HERE / BAMBOO EARRINGS Julie Sandlau HERE / POSTER Bram van Velde HERE GOLD JACKET Gestuz HEREHEEL SOCK BOOTS Mango HERET-SHIRT Samsøe & Samsøe HERE TOILETRY BAG Ganni HERECUP Arhoj HEREBAG Truss HEREHAIR CLIP Kanel HERECANDLESTICK BIG Klevering HERECANDLESTICK SMALL Klevering HERE

befunky-collage2

MESH SKIRT Ganni HERESHIRT Nike Sportswear HEREBRA Love Stories HEREPANTIES Love Stories HEREKNIT Baum und Pferdgarten HERE SNEAKERS Nike HEREHAIR CLIPS & Copenhagen HEREVASE Lyngby Porcelæn HERERING Sophia Roe for Carré HEREJACKET H&M HEREBRACELET & Copenhagen HEREBODY SOAP Mario Badescu HEREBOOTS Topshop HERE


Juleaften er ved at nærme sig, og det er dermed også ved at være sidste chance for, at få alle julegaveønskerne på plads! Ovenfor har jeg samlet en lille julegaveguide med hele 24 gaveønsker til forskellige budgetter, heriblandt nogle af de lækre ting jeg ønsker mig til jul. Jeg er især ret så vild med lysestagerne fra Klevering, som forhåbentlig gemmer sig under vores juletræ i år! Hvad ønsker I jer til jul?

– Rigtig god onsdag til jer!

TRANSLATION:
Christmas Eve ist just around the corner, therefore it’s almost last chance to gather all your Christmas wishes! On the photos above, I’ve come up with a little gift-guide with 24 wishes for different budgets, among these are some of the lovely items from my personal wishlist. I’m especially loving the candlesticks from Klevering, which hopefully hide underneath our Christmas tree this year! What are your wishes this Christmas?

– Wish you all a great Wednesday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling af morgenmad i hjertet af Aarhus!