2018 Trend: Coloured tights

24.01.18: Dinner & Drinks Tapashi Aarhus (Reklame)

img_9003

Processed with VSCO with b1 preset

T-SHIRT Saks Potts HEREBELT Envii HEREPANTS Vintage HEREBOOTS Zara HERE


I onsdags besøgte Ann Celina og jeg Tapashi i Aarhus, som har den lækreste kombination af både tapas & sushi, og selvfølgelig en masse lækre drinks og desserter!

Vi har været så heldige at få et helt fantastisk samarbejde op at køre med restauranten og det betyder selvfølgelig, at der inden længe kommer en anmeldelse af vores absolut favoritter fra menukortet. Men allerede nu, skal der lyde en kæmpe anbefaling herfra, da de i den grad ikke har skuffet en eneste gang!

Smut ind og tag et kig på deres menukort lige HER!

TRANSLATION:
This Wednesday Ann Celina and I visited Tapashi in Aarhus, which serves the most delicious combination of both tapas & sushi and of course, lots of cool drinks and desserts!

We’ve been really lucky to get an amazing collaboration with the restaurant and that means, that we’ll of course make a review of our absolute favourites on their menu. But already now, a huge recommendation from here, as they definitely haven’t disappointed us at all!

Stop by and take a look at their menu right HERE!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 Trend: Coloured tights