Looking for a new hairstyle

30.01.18: New check pattern blazer

fullsizerender-10

fullsizerender-14

img_9048
CHECK PATTERN BLAZER Monki HERESHIRT SAND CPH SIMILARSIMILARBELT Vintage / STRAIGHT CUT JEANS Banana Republic SIMILARSNEAKERS Nike SIMILAR


Jeg har netop fået fingrene i denne cool ternet blazer fra Monki, som (ups!) blev gårsdagens impulskøb… Men så alligevel ikke, da jeg faktisk har haft en ternet blazer i kiggerten et godt stykke tid nu. Derfor er jeg ekstrem glad for mit køb, som faktisk også indebar én anden ting, nemlig dét jeg målrettet gik ned for at købe – et par farverige strømpebukser! Hvordan man lige styler sådan et par, det får vi at se..

TRANSLATION:
I’ve just bought this cool check pattern blazer from Monki, which (oops!) was the impulse buying of yesterday… But then again it really wasn’t, as I’ve actually been looking at a check pattern blazer for quite a while now. Therefore I’m extremely happy with my purchase, which also involved another thing, the thing I was fully determined to buy – a pair of colourful tights! How to style such a pair, we’ll see..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking for a new hairstyle