My best sale bargain this month, so far!

Århusiansk anbefaling af kaffe & kage

img_8552
CAFE DRUDENFUSS


Tidligere i dag var jeg et besøg forbi Café Drudenfuss i Latinerkvarteret, som er en sindssygt hyggelig og virkelig lækker café i hjertet af Aarhus C! Her spenderede jeg en lille kaffepause med min veninde Elizabeth, og det resulterede i en mega positiv oplevelse – i hvert fald hvis vi snakker om deres tillokkende kage, haha.
Sjælendt har jeg set en så skarp anretning af kage til 35kr! Klart en anbefaling værd, til én af de mange hyggestunder i byen!

TRANSLATION:
Earlier today, I visited Café Drudenfuss in the so-called Latinerkvarter, which is an extremely cosy and really cute café in the centre of Aarhus! Here I spent a lovely coffee break with my friend Elizabeth, and it definitely resulted in a positive experience – at least considering their tempting cake, haha.
Rarely I’ve seen such a sharp course of a cake for 35DKK! Definitely a recommendation worthy for one of the many cosy moments in the city!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My best sale bargain this month, so far!