Sunday Inspiration: 90's Kate Moss

Looking for a new hairstyle

befunky-collage


På torsdag skal jeg ned og besøge frisør, Lotte Lønborg, som har den smukkeste salon på Frederiks Allé i Aarhus. Jeg har nemlig været lidt på udkig efter en frisørsalon, som også så attraktiv ud udefra, hvilket Lotte’s i særdeleshed gør! Derfor glæder jeg mig til at se, hvad vi nu kan finde på med mit vinter-kedelige hår..

Jeg tænker helt sikkert, at der skal ske nogle forandringer i form af, at jeg gerne vil have et lidt “ældre look”, men jeg er simpelthen så meget i tvivl! Jeg har derfor vedhæftet et par inspirationsbilleder, som jeg synes er mega fine, men om de vil klæde mig, det er såmænd spørgsmålet..

TRANSLATION:
On Thursday I’m going to visit the hairdresser, Lotte Lønborg, who has got the most beautiful hairdressing salon at Frederiks Allé in Aarhus. I’ve really been looking for a hairdressing salon, which also looked desirable from the outside and this one definitely does! Therefore, I’m looking forward to explore what we’re going to do with my winter-adjusted hair..

I’m definitely thinking that it needs some changes, as I would like a more “mature-looking look”, but I’m really in doubts! I’ve attached a few inspirational photos, which I love, but if they would suit me, that’s the question..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Inspiration: 90's Kate Moss