Tip: Cafébesøg i København

img_8992
THE UNION KITCHEN


Sidste gang jeg var på visit ved mine forældre, var jeg et længe ventet smut forbi København med en veninde. Og selvfølgelig hørte der sig et lækkert cafébesøg til!

Vi fik os en brunch/frokost på The Union Kitchen, som nok er en af de mest attraktive Københavner-caféer i øjeblikket.. En café, som jeg efterhånden har set mange lækre billeder fra på Instagram, men aldrig selv besøgt. Der var i hvert fald godt fyldt op, og det er helt sikkert en god idé, at bestille et bord inden man dukker op!

Nå, men vi fik prøvet deres vaffel med friske bær, yoghurt og chokolade(*emoji med hjerteøje*!!!), nogle trøffel pommes frites med chili mayo, og en omgang scrambled eggs med avocado. Virkelig lækkert, og helt sikkert en anbefaling værd – især deres vaffel.. kæmpe plus!

TRANSLATION
Last time I visited my parents, I went a (long-awaited) stop by Copenhagen with a friend. And of course, going to a café is a self-evident thing to do!

We got a brunch/lunch at The Union Kitchen, which is probably one of the most attractive cafés in Copenhagen at the moment.. A café, which I’ve seen a lot of delicious photos from on Instagram, but never really visited it myself. It was definitely crowded, and it’s for sure a good idea to book a table before showing up!

But, we tried their waffle with fresh berries, yoghurt and chocolate(*emoji with heart eyes*!!!), some truffle fries with chilli mayo, and scrambled eggs with avocado. Really delicious, and definitely a recommendation worthy – especially their waffle.. big plus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni x Browns capsule collection: Hanging Out With Klara Kristin In Copenhagen…