Saturday and pretty Tumblr feed inspiration

10.02.18: Wearing entaffy top & turquoise trousers

fullsizerender-16

fullsizerender-17

fullsizerender-18
ENTAFFY SS TOP Envii HERETURQUOISE TROUSERS Vintage SIMILARCAMEL JACKET Vintage SIMILARBOOTS Zara SIMILAR / BAG Boxca SIMILARSUNGLASSES AliExpress HERE


Jeg har hermed tilsluttet mig solbrille-trenden anno 2018 og købt mig dette spinkle par fra AliExpress, til den beskedne sum af 33DKK. Udover solbrillerne, har jeg fået fingrene i lidt lækre vintage-godter fra min absolutte yndlings second hand i Aarhus (Rosenkrantz Genbrug), samt denne flatterende crop top fra Envii. En kombination som tydeligvis drager paralleller til 70’ernes farverige benklæder og ikke mindst, 90’ernes Spice Girls.

TRANSLATION:
I’ve joined the sunglasses trend of 2018 and bought this tiny pair from AliExpress for just 33DKK. Besides the sunglasses, I’ve found some pretty vintage bargains from my absolute favourite second hand in Aarhus (Rosenkrantz Genbrug), and this flattering crop top from Envii. A combination, which clearly draws parallels to the 70’s colourful trousers and not least, the 90’s Spice Girls.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday and pretty Tumblr feed inspiration